ervaringen

 Johannes (39)
“Ik heb nog af en toe contact met C. We zijn afgelopen zomer gezellig naar de paasmarkt in Groningen geweest en ook een keer wezen toeren door het Rooterdams havengeboed. Ik vind haar erg leuk maar ze is niet helemaal mijn type dus van een romance zal het wel niet komen denk ik. Maar we blijven afspreken en gaan met elkaar om als maatjes, we zijn eigenlijk soulmates geworden.”

Alies (23)
“Ik kan het iedereen aanraden, ik het totaal geen verwachting maar had toch een enorm leuke match! Na snel email en telefooncontact hebben we dit weekend een enorm spannende afspraak…. Ik had me nooit kunnen indenken dat er nog zoveel leuke singles in ons landje rondlopen! Dit soort mannen zou ik in mijn dagelijks leven nooit zijn tegengekomen. Tegen mijn verwachting in, waren er zelfs enkelen die bij mij behoorlijke indruk hebben gemaakt…. en dat terwijl sommige van mijn vriendinnen zeggen dat ik “veel te kritisch” ben!”

Pieter (39)
“Ik had een beetje moeite om los te komen, maar naarmate de avond vorderde werd het steeds gezelliger. Iedereen kwam helemaal los. Ik heb tot één uur met A. na zitten borrelen. Toen ik de volgende morgen met een kater op mijn werk kwam, was er al een mailtje van haar.”

Karel (41)
“… ik heb een nieuw probleem: drie ja’tjes, ik vind ze allemaal even leuk.”

Mike (35)
“Gisterenavond was mijn eerste keer. Het was echt supercool en ik heb veel gelachen. De hosts waren erg aardig, en ik ben erg benieuwd hoeveel matchen ik straks in mij mailbox mag aantreffen.”

Marianne (23)
“Ik wilde even laten weten dat ik een topavond heb gehad. Helaas had ik geen enkele match maar ik heb het toch erg naar mijn zin gehad en veel interressante gesprekken gehad.”

Patricia (27)
“Ik vind het leuk om jullie te laten weten dat Steven en ik vorige maand verloofd zijn. We hebben elkaar vorige jaar maart ontmoet en dat voor ons allebei de eerste keer. Daarna ging het allemaal heel snel, en eigenlijk zijn we daarna geen dag minder zonder elkaar geweest. Hartelijk dank.”

Wouter (38)
“Ik ontmoette mijn vriendin Sandra op een van jullie bijeenkomsten. We gaan nu bijne een jaar samen. Na de avond hadden we al vrij snel een eerste date. Afgelopen zomer heb ik Sandra meegenomen naar Barcelona om daar haar verjaardag te vieren.”